Meer resultaten voor van der sande makelaars

van der sande makelaars
Van der Sande Makelaars NVM makelaar in Breda Appartementen funda.
Van der Sande Makelaars. Voor een helder en kwalitatief advies met een hoge mate van regionale kennis.
Van der Sande Makelaars NVM makelaar in Breda Huizen funda.
Van der Sande Makelaars. Voor een helder en kwalitatief advies met een hoge mate van regionale kennis.
Van der Sande Makelaars makelaar in Breda funda.
Sla dan ons cookiebeleid er eens op na. Open menu Sluit menu. Van der Sande Makelaars. Van der Sande Makelaars. Voor een helder en kwalitatief advies met een hoge mate van regionale kennis. Van der Sande is een bedrijf met vele gezichten. Op het gebied van zowel makelaardij nieuwbouw bedrijfshuisvesting en financiële dienstverlening biedt Van der Sande een zeer compleet pakket professionele diensten aan. Een ruime kennis en ervaring resulterend in hoogwaardig advies met een persoonlijke betrokkenheid. Dat is wat u van ons mag verwachten! Aankoop Verkoop Taxaties en Wonen Certificering. VastgoedCert NVM Makelaars en NWWI en Erkende Hypotheekadviseurs Dienstverlening.
Van der Sande Makelaars. Hét meest verkopende kantoor van Breda. Startpagina Facebook.
Bekijk meer van Van der Sande Makelaars. Hét meest verkopende kantoor van Breda. door je aan te melden bij Facebook. Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. Bekijk meer van Van der Sande Makelaars. Hét meest verkopende kantoor van Breda. door je aan te melden bij Facebook. Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. Van der Sande Makelaars. 1.773 personen vinden dit leuk.
Van der Sanden Makelaardij Makelaar.
Truus van der Sanden makelaardij is reeds meer dan 35 jaar de aankoopadviseur voor Nijmegen en omgeving. Ons kantoor heeft altijd heel duidelijk alleen de belangen behartigd van de kopers. Nooit kan er dan ook ooit een spanning zijn waar de enige prioriteiten van ons kantoor liggen nogmaals de koper. Het kopen van een huis is zo een belangrijk moment in het leven van de mens dat een specialistische en zeer objectieve advisering van grote importantie is. Dat betekent ook dat ons advies zeer kritisch kan overkomen zeker met de dan aanwezige verliefdheid voor een bepaalde woning.
Van der Sande Makelaars NVM makelaar in Breda Beoordelingen funda.
Home Real estate agents Breda Van der Sande Makelaars. Van der Sande Makelaars. Voor een helder en kwalitatief advies met een hoge mate van regionale kennis. Beoordeling door de Seller van de la Reijweg 11. Seller van de la Reijweg 11. Knowledge of the local market 9. Service and support 8. I would recommend this real estate agent for friends or family! Door de goede marktkennis van vd Sande is onze woning snel voor een goede prijs verkocht.
Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars makelaar in Breda funda in business.
Sla dan ons cookiebeleid er eens op na. Open menu Sluit menu. Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars. Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars. Voor een helder en kwalitatief advies met een hoge mate van regionale kennis! Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars maakt onderdeel uit van de Van der Sande Groep. Deze groep met circa 25 medewerkers is actief in alle disciplines van de advisering rondom onroerend goed. Van der Sande heeft vier disciplines woningmakelaardij nieuwbouwmakelaardij financiele dienstverlening en bedrijfshuisvesting. Actief vanuit Breda in West-Brabant en altijd goed voor een top 3 notering in al de disciplines.
Dé makelaar in Breda e.o. Van der Sande Makelaars.
Royal Institution of Chartered Surveyors. RICS is de vastgoed autoriteit die op onafhankelijke wijze het belang van de gehele vastgoedsector uitdraagt. De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoed deskundigen. Van der Sande Makelaars Van der Sande Makelaars Vijverstraat 1 4818 ST Breda Tel 076 523 25 55 info@vandersande.nl Meer vestigingsinformatie. 2017 Van der Sande Makelaars Contact Sitemap Disclaimer Bel. Krijg antwoorden op uw vragen. Praat met een specialist van Van der Sande Makelaars. 076 514 74 53. Stel uw vraag via e-mail en Van der Sande Makelaars geeft antwoord binnen 1 werkdag. Maak nu een afspraak met Van der Sande Makelaars. Maak nu een afspraak. Een account bij Dynamis betekent gemak.

Contacteer ons