Zoeken naar makelaar friesland

makelaar friesland
Friesland.
Ervaren in technisch en financieel beheer. Betrokken en persoonlijk contact. Beukenlaan 22 9103 RA Dokkum. 058 203 77 77. Over 123 Wonen Friesland. 123Wonen Friesland is dé verhuurmakelaar in de provincie Friesland. Zo werken wij in Leeuwarden Drachten Sneek Heerenveen en Dokkum. Verhuur uw woning voor onbepaalde tijd of verhuur uw woning tijdelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren aan expats en geven u graag advies over het verhuren via de Leegstandswet. 123Wonen streeft om uw woning binnen korte tijd te verhuren! U kunt ook bij 123Wonen Friesland terecht voor het beheren van uw woning wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer aan. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw verhuurde woning.
Huis Verkopen in Friesland? Duinstra Makelaars.
Ze gaven ons een 94! Lees hier alle klantbeoordelingen. Meer kans op een snelle verkoop van je huis in Friesland met onze koopversneller? Wil je graag je huis verkopen in Friesland of staat je huis al een flinke tijd in de verkoop en vraag je je af waarom deze nog steeds niet verkocht is? Hoe is de presentatie van je huis? Welke vormen van marketing worden er ingezet? Hoe actief is je makelaar en is hij onderscheidend genoeg? Wil je zelf wel echt je huis verkopen? Hieronder vind je de 8 belangrijkste stappen binnen de werkwijze van onze makelaardij. Uiteraard doen we hier onze werkwijze nog niet tot in detail uit de doeken.
Woningen te koop in Friesland VBO Makelaar.
Waarom een VBO Makelaar. 2017 VBO Makelaar Disclaimer.
Aanbod.
Verkochte woningen in Friesland.
Makelaardij Friesland.
Verkochte woningen in Friesland.
Zuidwest NVM Makelaars HOME.
De verhouding tussen onze te koop staande en verkochte woningen op Funda spreken voor zich. Daarnaast zijn we trots op het feit dat we een van de best beoordeelde makelaarskantoren van Friesland zijn een gemiddelde van 89 als makelaarsbeoordeling! Niels Johanneke Tineke en Ilse. Vraag een gratis waardebepaling van uw woning aan! klik hier voor het woningaanbod.
Wonen aan het water Waterrijk Wonen Friesland.
Wij kennen de Friese wateren en weten hoe wij uw woning aan het water het beste aan de man kunnen brengen. Door onze ervaring en klantenbestand zijn wij de juiste makelaar om uw huis in Friesland te verkopen of om uw droomhuis in Fryslan te vinden. Wij zijn ook goed thuis in de recreatiemarkt en begeleiden u optimaal bij de aan of verkoop van een tweede huis. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de aan of verkoop van uw recreatiewoning maar u kunt bij ons ook terecht voor een taxatie of waardebepaling. Neem gerust contact op wij staan u graag te woord. Wij scoren van 5 sterren berekend uit reviews van klanten.
Agrarische Makelaar Friesland Specialist Marten Groothof.
De agrarische makelaar Friesland Marten Groothof is de specialist in aan en verkoop taxaties waardebepalingen agrarisch en landelijk vastgoed. Ik help u graag bij aan of verkoop van agrarisch onroerend goed. Denk bijvoorbeeld aan de verkoop van grond uit een erfenis of als nabestaande van de oorspronkelijke eigenaar. Ik kan u als agrarische makelaar voor Friesland uitstekend bijstaan in de bemiddeling en verkoop hiervan. Mijn kennis van de agrarische markt en specialisatie in het buitengebied komen ook zeer goed van pas tijdens uw zoektocht naar een landelijke woning of bij de verkoop hiervan.
Alle makelaars in Nederland zijn eenvoudig te vinden op makelaarssite.nl.
Nieuwe stap in je wooncarrière? 600.000 mensen stapten al over naar stroom van energiedirect.nl.

Contacteer ons