Zoeken naar wonen in breda

wonen in breda
Huurwoningen Breda Wonen met Actys.
Ook wat betreft wonen is Breda van alle markten thuis van mooie moderne appartementen tot charmante oude huisjes deze stad heeft het allemaal. Breda ligt in het westen van de provincie Noord-Brabant en behoort met een inwonersaantal van 180.000 tot één van de tien grootste gemeenten van Nederland. Breda is een sprankelende Brabantse stad met een sfeervol en historische stadshart. De inwoners zijn gastvrij de monumenten prachtig en er ligt ruim vierduizend hectare natuur praktisch om de hoek waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.
Breda 1 Capito Wonen Wonen en leren voor MBO leerlingen met autisme.
Over Capito Wonen Breda. Capito Wonen Breda 1 is gevestigd in een boerderij welke omgebouwd is tot kamerwoning met een landelijke sfeer. Er zijn grote gezamenlijke ruimtes zoals de huiskamer en keuken plus twee badkamers. Bovendien is er een grote tuin. De locatie in Breda ligt in een rustige en landelijke omgeving. Met de fiets ben je binnen 5 minuten bij de supermarkt en 10 minuten in hartje centrum Breda. De verschillende onderwijsinstellingen liggen op een kwartier fietsafstand. De huurprijzen inclusief servicekosten liggen tussen de 325 en 480 per maand.
Huurwoningen Breda te huur Direct Wonen.
Breda wordt Bourgondisch modern en historisch genoemd en eigenlijk vat die drieslag de plaats perfect samen. Genoeg voor de geschiedenisliefhebben als je gaat huren Breda. Huurwoningen huren in Breda 216. De nieuwste woningen in je inbox? Stel een e-mail alert in. Lees meer over huurwoningen in Breda. 0 Kamer 23 m 2. Gratis accounts krijgen toegang over 2 dagen Smart gebruikers hebben direct toegang 2 dagen.
Appartementen Breda te huur Direct Wonen.
Tilburg Roosendaal en Oosterhout zijn allemaal goed te bereiken vanuit Breda. Ook in deze plaatsen kun je goed terecht voor zowel winkelen als voor ander vermaak. Een appartement huren in Breda geeft je de mogelijkheid om te wonen in een historierijke middelgrote en vooral gezellige Noord-Brabantse stad die van alle gemakken is voorzien. Appartement huren in Breda 115. Lees meer over appartementen in Breda.
VV Bloemen en Wonen Breda Ginnekenweg 49 4818 JB.
In Wonen BredaIn-wonen Breda.
076 533 52 91.
Wonen in Breda Ik wil huren MVGM.
Waarom huren bij MVGM? Terug Alle woningcomplexen Breda Wonen in Breda 22. Bent u benieuwd in welke woningcomplexen wij woningen verhuren? Bekijk het overzicht per plaats. Een woningcomplex kan de naam van een gebouw zijn de naam van een aantal gebouwen of een verzameling van een aantal straten. Heeft u interesse in een bepaald complex en is hier momenteel niks beschikbaar? Schrijf u dan in en wij informeren u direct zodra er weer een woning beschikbaar komt die voldoet aan uw woonwensen. Vanuit uw account kunt u zich vervolgens aanmelden voor de loting van deze unieke huurwoningen.
AlleeWonen woning huren in Breda en Roosendaal.
Ik zoek een koopwoning. Ik wil een reparatie melden. AlleeWonen is een wooncorporatie in Breda en Roosendaal. Samen met bewoners en partners werken we aan wonen en wijken. Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Ik heb een vraag. Welkom ga direct naar het hoofdmenu de inhoud van de pagina of naar het zoekveld. blijf op de hoogte. Een eigen woning is daarom voor veel mensen een brug te ver.
Breda Wonen.
Bent u op zoek naar een serieus en meedenkend verhuur bemiddelings kantoor? Dan is BredaWonen de ideale oplossing voor u! BredaWonen begeleidt bij het huren of verhuren van uw woning in Breda en omgeving. Ook op het gebied van beheer en onderhoud kan BredaWonen aan nagenoeg al uw wensen voldoen. Door onze persoonlijke verhoudingen met huurder verhuurder en derden kan BredaWonen deze verschillende aspecten op een gewenste manier invullen.

Contacteer ons